Hei! Täällä Lambi.

Tavoitteemme ja intohimomme on pehmeä kosketus. Aina. Koska uskomme, että pehmeys kuuluu kaikille ja jokainen iho kaipaa pehmeää kosketusta. Siksi voit olla sataprosenttisen varma, että Lambi tarkoittaa äärimmäistä pehmeyttä.

  1. Aloimme kehittää pehmopaperiamme vuonna 1965.
  2. Pehmeys on päätavoitteemme. Haluamme kehittää entistäkin pehmeämpää paperia kaikille.
  3. Toimme kuvioidut pehmopaperit markkinoille ensimmäisenä Pohjoismaissa.
  4. Lambi on Pohjoismaiden suosituin pehmopaperi!

Kun kaipaat pehmeyttä, sano bää!

Elämässä tapahtuu kaikenlaista. Pieniä sotkuja ja tahroja ei pitäisi ottaa liian vakavasti. Sellaista sattuu. Sano bää, ja Lambi hoitaa loput.

Katso uudet videomme ja muista: kun kaipaat pehmeää kosketusta, sinun tarvitsee vain sanoa bää!

Lambi Bää Moments - The date 20s

Lambi Bää Moments - The Animal Phone 20s

Nyt uusi muotoilu!

Maailmanluokan paperi tarvitsee tietenkin myös maailmanluokan pakkauksen. Pehmeä ja laadukas Lambi on nyt uudistunut – uusi ulkoasu, sama pehmeä paperi! Perinteinen logommekin on saanut uuden ajattoman muotoilun. 

Oletko joskus huomannut kotiin tultuasi ostaneesi vääränlaista paperia? Uusi ulkoasu on tietenkin tyylikäs, mutta lisäksi se helpottaa oikean Lambi-tuotteen löytämistä hyllystä. Ostettava tuote on helppo tunnistaa – joko läpinäkyvän pakkauksen läpi tai värin perusteella. Talouspaperin pakkauksessa väri on vihreä, WC-paperissa sininen. Kokeile uutta Lambia nyt, kun kaikki on vielä uutta. Nähdään hyllyillä!

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. Sulje X