Lambi Dining.

Lambi Dining on erilainen lautasliina. Se on lautasliinarulla! Pakkauksessa on kolme rullaa, ja yhdessä rullassa on 56 lautasliinaa. Erilaisia kuoseja on yhdeksän, ja kussakin pakkauksessa on jopa kolme erilaista kuosia. Valitse oma suosikkisi! Lambi Dining on tyylikäs ja käytännöllinen valinta päivittäiseen käyttöön. Kokeile Lambi Dining ‑lautasliinarullaa jo tänään!

Usein kysyttyä

Pohjolan luonto.

Uuden Lambi Dining ‑lautasliinan kuosien inspiraationa on Pohjolan luonto. Olemme valinneet yhdeksän päivittäiskäyttöön sopivaa kuosia, joissa näkyvät Pohjolan luonnon värit ja muodot. Lambi Dining ‑lautasliinojen kuosit vaihtelevat syksyisistä lehdistä vehreän kesäiseen maisemaan. Voit siis valita juuri omaan arkikattaukseesi sopivan kuosin.

Tyyliä kattaukseen!

Lambi Diningilla loihdit kätevästi tyylikkään arkikattauksen. Kun opettelet taittelemaan lautasliinan parilla tavalla, piristät kattaustasi helposti. Lataa kolme Lambi Dining -lautasliinoille sopivaa taitteluvinkkiä. Lambi Diningilla piristät kattaustasi – joka päivä!

Taittele lautasliina viuhkaksi
Taittele lautasliina pyramidiksi
Taittele lautasliina kääröksi


Katso video joutsenen taittelusta täältä

Katso video perhosen taittelusta täältä

Lambi ja Scandinavian Design Center

Haluaisitko kohentaa pöytäkattaustasi entistä näyttävämmäksi? Nyt löydät Lambi Soft Clubin pistepuodista etukuponkeja ja lahjakortteja, jotka voit käyttää Scandinavian Design Center -sisustuskaupassa netissä. Rekisteröi Lambi Dining -pakkauksen koodi ja tilaa uusi palkinto vaikka heti. Kannattaa toimia nopeasti, sillä etukuponkeja ja lahjakortteja on saatavilla rajoitettu määrä.

Katso palkinnot täältä

Usein kysyttyä Lambi Diningista

Mistä voin ostaa Lambi Dining -tuotteita?

Lambi Dining on saatavana kaikista Tokmanneista ja suurimmista S-Ryhmän ja Keskon myymälöistä.

Millaiseen käyttöön Lambi Dining on suunniteltu?

Lambi Dining –lautasliinoilla saat helposti ja vaivattomasti piristystä arkikattaukseen. Rullasta repäistävä neliönmallinen lautasliina on tavallista talouspaperia jämäkämpää, joten se on helppo taitella kauniisti. Lautasliinan pinta tuntuu iholla pehmeältä ja miellyttävältä. Tunnistat lautasliinat pakkausmerkinnästä "Dining". Talouspaperin rakenne on lautasliinaa vahvempi, joten talouspaperi on imukykyisempää. Jos etsit nesteiden pyyhintään sopivaa Lambi-tuotetta, suosittelemme "Keittiö- ja yleispinnat” ‑merkittyjä Lambi talouspapereita.

Ostin Dining-tuotteen, eikä sen imukyky ole yhtä hyvä kuin tavanomaisen talouspaperin.

Lambi Dining on lautasliina, minkä vuoksi paperin rakenne on suunniteltu eri käyttötarkoitukseen kuin talouspaperin. Talouspaperin vahvempi rakenne tekee siitä imukykyisemmän. Lambi Dining on suunniteltu suun pyyhkimiseen ruokailun yhteydessä.

Miksi Lambi Dining ‑pakkauksissa on erilaisia kuoseja?

Lambi Dining ‑lautasliinaa on saatavana kolmen rullan pakkauksessa, yhteensä yhdeksää eri kuosia. Pakkauksissa on erilaisia kuosiyhdistelmiä, jolloin jokainen kuluttaja voi valita mieleisensä vaihtoehdon.

Miten kuosit on valittu?

Paperin kuosit on suunniteltu yhdessä pohjoismaisten kuluttajien kanssa.

Käytetäänkö lautasliinarullissa aina nykyisiä kuoseja?

Ei, Lambi Dining ‑kuoseja päivitetään, jotta saatavilla on monipuolisesti eri värejä ja aiheita.

Kuivasin suuren nesteläikän Lambi Diningilla, ja pöytään jäi tahra. Mistä tämä johtuu?

Lambi Dining on helppokäyttöinen rullaan pakattu lautasliina, joka on kätevä arjen kattauksessa. Lautasliina on tarkoitettu suun pyyhkimiseen. Sitä ei ole suunniteltu suurten nestemäärien pyyhkimiseen. Käytä tähän tavanomaista talouspaperia. Jos lautasliinalla pyyhitään nesteitä, painokuoseista voi irrota väriainetta. Siksi pakkauksissa on varoitusteksti.

Onko Lambi Diningin arkki saman kokoinen kuin talouspaperiarkki?

Lambi Dining vastaa kooltaan tavanomaista lautasliinaa ja se on neliönmallinen, jotta lautasliinan voi taitella eri tavoin.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. Sulje X