Mitä sinä ostaisit 100 eurolla?

Osallistu arvontaan syöttämällä Lambin onnenapila-kampanjapakkauksesta löytyvä koodi Lambi Soft Clubiin 31.8.2018 mennessä. Kampanjakoodin syöttämisen jälkeen olet automaattisesti mukana 100 euron arvoisen S-ryhmän lahjakortin arvonnassa!

Arvomme kaikkien osallistujien kesken 30 lahjakorttia. Ikionnelliset voittajat arvotaan 10.9.2018, ja ilmoitamme heille ilouutiset voitosta henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuminen edellyttää kirjautumista tai rekisteröitymistä Lambi Soft Clubiin

 

Kirjaudu sisään ja syötä koodi


Kilpailun säännöt
Usein kysyttyä kampanjasta

Nappaa koodi paketista!

Olet yhden askeleen lähempänä lahjakorttia, kun kiiruhdat heti kauppaan ja nappaat hyllystä kainaloon Lambin kampanjapakkauksen.

Kampanjakoodin löydät onnenapila-kuvitetusta Lambin 24 rullan WC-paperipakkauksesta. 

Liity Lambi Soft Clubiin

Nyt viimeistään kannattaa liittyä! Hauskojen kilpailujen lisäksi Lambi Soft Clubin jäsenenä voit kerätä Lambin tuotepakkauksista löytyviä koodeja, jotka muuttuvat pisteiksi Lambi Soft Clubin tililläsi. Pisteillä voit lunastaa itsellesi hauskoja ja hyödyllisiä palkintoja.

Lue lisää ja liity jäseneksi

Kilpailun säännöt

"Lambin onnenapila" -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä "Toimenpide") järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 C, Espoo, Suomi (jäljempänä "Järjestäjä"). Toimenpide järjestetään ajalla 9.4.2018–31.8.2018.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa lambi.com kirjautumalla tai rekisteröitymällä Lambi Soft Clubiin ja syöttämällä kampanjapakkauksen koodin. Jokainen osallistuja voi syöttää useita kampanjakoodeja. Kampanjakoodit löytyvät Lambin kampanjakuvituksella varustetuista 24 rullan WC-paperipakkauksista. 

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 31.8.2018, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Arvomme kaikkien kampanjakoodin syöttäneiden osallistujien kesken kolmekymmentä (30) palkintoa, jotka ovat 100 € arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. S-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä yli 1 500 S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Voittaja voi käyttää lahjakortin haluamallaan tavalla S-ryhmän liikkeissä ja myymälöissä. Lahjakortin summan ylimenevistä kustannuksista käyttäjä vastaa itse.

S-ryhmän lahjakortin voimassaoloaika on 24 kk latauksesta tai käytöstä. Lahjakorttia voi käyttää vähitellen ja aina käytön myötä kortille päivittyy uusi voimassaoloaika 24 kk. Lahjakortilla ei voi ostaa Veikkauksen tuotteita.  Lahjakorteilla voi maksaa ainoastaan Suomessa, ne eivät kelpaa maksuvälineenä esim. Pietarissa tai Baltian maissa. Lahjakorttilla voi ostaa polttoainetta kun ostos maksetaan kassalle. Automaatit eivät hyväksy lahjakortteja. 

Palkintoehdot

Palkinto arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 10.9.2018. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 17.9.2018 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Palkinto toimitetaan postitse, ellei saajan kanssa toisin sovita. Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron ja Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle toimenpiteeseen liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista: http://tietosuoja.fi/fi/index/lait/Henkilotietolaki.html

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme: https://www.lambi.com/fi-fi/soft-club/terms-and-conditions

Muut ehdot

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Mitä arvonnassa voi voittaa?

Arvomme kaikkien osallistujien kesken 30 kappaletta 100 euron arvoisia S-ryhmän lahjakortteja. Arvomme ikionnelliset voittajat 10.9.2018, ja ilmoitamme heille ilouutiset henkilökohtaisesti. 

S-ryhmän lahjakortti käy maksuvälineenä yli 1 500 S-ryhmän toimipaikassa kautta maan. Voittaja voi käyttää lahjakortin haluamallaan tavalla S-ryhmän liikkeissä ja myymälöissä.

Miten osallistun arvontaan?

Syötä kampanjapakkauksesta löytyvä koodi Lambi Soft Clubiin 31.8.2018 mennessä. Koodin syötön jälkeen olet automaattisesti mukana arvonnassa! Voit osallistua arvontaan niin monella koodilla kuin haluat. 

Mistä pakkauksista löydän kampanjakoodeja?

Kampanjakoodin löydät apiloin kampanjakuvitetusta Lambin 24 rullan WC-paperipakkauksesta. 

Saanko kampanjakoodeista tavallisia Lambi Soft Clubin pisteitä?

Kyllä, saat kampanjapakkauksien koodeista 40 pistettä.

Voinko osallistua monta kertaa?

Kyllä. Voit syöttää kampanjakoodeja niin monta kuin haluat. 

Mistä tiedän voitinko?

Palkinnot arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 10.9.2018, ja kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. 

Pitääkö lahjakortti käyttää yhdellä kerralla?

S-ryhmän lahjakorttia ei tarvitse käyttää kerralla, vaan sitä voi käyttää vähitellen.

Kauan lahjakortti on voimassa?

S-ryhmän lahjakortin voimassaoloaika on 24 kk latauksesta tai käytöstä. Lahjakorttia voi käyttää vähitellen ja aina käytön myötä kortille päivittyy uusi voimassaoloaika 24 kk. 

Jos voitan, joudunko maksamaan palkinnosta veroja?

Et joudu. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. Sulje X