Me Lambilla olemme painaneet suomalaisten kirjoittamia rakkaustarinoita pehmopapereihimme jo useiden vuosien ajan. Nyt suositut Lambi rakkauspaperit ovat taas myynnissä rajoitetun ajan huhtikuusta elokuun loppuun.

Osta Lambin rakkauspakkaus ja syötä paketista löytyvä koodi Lambi Soft Clubiin. Saat koodista klubipisteet ja samalla olet automaattisesti mukana 5000 € arvoisen lemmenloman arvonnassa!

Etkö kuulu vielä Lambi Soft Clubiin?
Liity tästä!

Kampanja on käynnissä 1.4.–31.8.2018. Arvomme matkalahjakortin ikionnellisen voittajan 4.9.2018, ja ilmoitamme hänelle ilouutisen henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuminen edellyttää kirjautumista tai rekisteröitymistä Lambi Soft Clubiin. 

Usein kysyttyä kampanjasta

Äänestä suosikkiasi!

Keräsimme kevään aikana tarinoita ensi vuoden rakkauspapereihin. Nyt olemme valinneet 10 tarinaa, joista sinä voit äänestää suosikkiasi. Halutessasi voit myös osallistua arvontaan, jossa palkintona on 10 € arvoisia Suomalaisen Kirjakaupan lahjakortteja!

Kerro siis meille: Mikä rakkaustarinoista on sinun suosikkisi?

 

Äänestä suosikkiasi

Kilpailun säännöt

"Voita lemmenloma" -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä "Toimenpide") järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 C, Espoo, Suomi (jäljempänä "Järjestäjä"). Toimenpide järjestetään ajalla 1.4.2018–31.8.2018.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa lambi.com kirjautumalla tai rekisteröitymällä Lambi Soft Clubiin ja syöttämällä kampanjapakkauksen koodin. Jokainen osallistuja voi syöttää useita kampanjakoodeja ja osallistua kilpailuun useamman kerran. Kampanjakoodit löytyvät Lambin kampanjakuvituksella varustetuista pehmopaperipakkauksista. 

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 31.8.2018, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Arvomme kaikkien kampanjakoodin syöttäneiden osallistujien kesken palkinnon, joka on 5000 € arvoinen Pohjolan Matkan matkalahjakortti. Voittaja voi käyttää lahjakortin räätälöityihin matkapaketteihin. Mikäli voittaja valitsee matkan, jonka kokonaiskustannus on yli 5000 €, hän vastaa ylimenevistä kustannuksista itse. Lahjakortti on voimassa 12 kuukautta myöntämisajankohdasta.

Palkintoehdot

Palkinto arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 4.9.2018. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan Lambi Soft Clubiin rekisteröimillä yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 11.9.2018 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Palkinto toimitetaan postitse, ellei saajan kanssa toisin sovita. Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron ja Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle toimenpiteeseen liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista: http://tietosuoja.fi/fi/index/lait/Henkilotietolaki.html

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme: https://www.lambi.com/fi-fi/soft-club/terms-and-conditions

 

Muut ehdot

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Miten osallistun arvontaan?

Olet automaattisesti mukana arvonnassa, kun syötät kampanjapakkauksesta löytyvän koodin Lambi Soft Clubiin 31.8.2018 mennessä.

Mistä pakkauksista löydän kampanjakoodeja?

Kampanjakoodin löydät kampanjakuvitetuista Lambin 3 rullan talouspaperipakkauksesta ja 6 rullan wc-paperipakkauksesta.

Saanko kampanjakoodeista tavallisia Lambi Soft Clubin pisteitä?

Kyllä, saat kampanjapakkauksien koodeista tavallisen pistemäärän.

Voinko osallistua arvontaan monta kertaa?

Kyllä, voit syöttää niin monta kampanjakoodia kuin haluat.

Saako voittaja päättää itse matkakohteen?

Palkinto koostuu matkatoimisto Pohjolan Matkan 5000 euron arvoisesta matkalahjakortista, jonka voittaja voi käyttää haluamallaan tavalla. Pohjolan Matkan valikoimasta löytyy niin lentoja, hotelleja kuin matkapakettejakin.

Kuuluuko palkintoon myös majoitukset vai pelkästään lennot?

Voit käyttää palkintolahjakortin haluamallasi tavalla. Pohjolan Matkan kautta voit varata niin lentoja, majoituksia kuin pakettimatkojakin.

Voiko lahjakortilla maksaa matkan useammalle henkilölle?

Lahjakortti on henkilökohtainen, mutta voit lunastaa sillä lentoja ja majoituksia myös matkakumppaneillesi.

Milloin lahjakortti tulee lunastaa? Kauanko se on voimassa?

Lahjakortti kirjoitetaan, kun voittaja on arvottu ja tavoitettu ja se on voimassa 12 kuukautta kirjoituspäivästä. Tarkemmat tiedot lahjakortin käytöstä annetaan voiton yhteydessä.

Mistä tiedän voitinko?

Arvomme voittajan 4.9.2018, ja ilmoitamme voittajalle asiasta henkilökohtaisesti. Julkaisemme voittajan nimen myös kilpailusivulla sekä Lambi Suomen Facebook-sivulla.

Jos voitan, joudunko maksamaan palkinnosta veroja?

Älä huolehdi arpajaisveroista, arvonnan järjestäjä Metsä Tissue huolehtii siitä.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. Sulje X