Osta Lambia ja voita puhdas koti!

Puhtaat lattiat, kirkkaat peilit ja siistit tasot. Puhtaassa kodissa mieli lepää. 

Nyt voit voittaa itsellesi putipuhtaan kodin ostamalla Lambia. Syötä Lambin kotisiivous-kampanjapakkauksesta löytyvä koodi Lambi Soft Clubiin 30.11.2018 mennessä. Kampanjakoodin syöttämisen jälkeen olet automaattisesti mukana 200 euron arvoisen kotisiivouslahjakortin arvonnassa! 

Arvomme kaikkien osallistujien kesken 10 lahjakorttia. Voiton osuessa kohdalle, saat itse valita miltä toimitsijalta haluat siivouksen omaan kotiisi. 

Arvomme voittajat 5.12.2018, ja ilmoitamme heille ilouutiset voitosta henkilökohtaisesti. Arvontaan osallistuminen edellyttää kirjautumista tai rekisteröitymistä Lambi Soft Clubiin

Kirjaudu sisään ja syötä koodi


Kilpailun säännöt
Usein kysyttyä kampanjasta

Nappaa koodi paketista!

Olet yhden askeleen lähempänä siivouslahjakorttia, kun kiiruhdat heti kauppaan ja nappaat hyllystä kainaloon Lambin kampanjapakkauksen.

Kampanjakoodin löydät kotisiivous-kuvitetusta Lambin 24 rullan WC-paperipakkauksesta. 

Kilpailun säännöt

"Lambin kotisiivous" -markkinointitoimenpiteen (jäljempänä "Toimenpide") järjestäjä on Metsä Tissue Oy, Revontulenpuisto 2 C, Espoo, Suomi (jäljempänä "Järjestäjä"). Toimenpide järjestetään ajalla 1.9.2018–30.11.2018.

Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua osoitteessa lambi.com kirjautumalla tai rekisteröitymällä Lambi Soft Clubiin ja syöttämällä kampanjapakkauksen koodin. Jokainen osallistuja voi syöttää useita kampanjakoodeja. Kampanjakoodit löytyvät Lambin kampanjakuvituksella varustetuista 24 rullan WC-paperipakkauksista. 

Järjestäjä ei vastaa teknisistä syistä perille tulemattomista osallistumisista.

Toimenpiteeseen voivat osallistua vähintään 18-vuotiaat Suomessa asuvat henkilöt. Arvonnan järjestämiseen osallistuneissa yrityksissä työskentelevät henkilöt tai heidän perheenjäsenensä eivät saa osallistua arvontaan.

Viimeinen osallistumispäivä on 30.11.2018, ellei toisin ilmoiteta. Järjestäjä pidättää oikeuden muuttaa aikataulua perustellusta syystä. Mikäli toimenpide keskeytetään ennenaikaisesti, palkinnot arvotaan keskeyttämiseen mennessä osallistuneiden kesken.

Pääpalkinto

Arvomme kaikkien kampanjakoodin syöttäneiden osallistujien kesken kymmenen (10) palkintoa, jotka ovat 200 € arvoisia, avoimia kotisiivouslahjakortteja. 

Voittaja valitsee itse haluamansa siivoustoimittajan, joka laskuttaa suoraan järjestäjää. Laskutettavan palvelun tulee olla kotisiivouspalvelua. Siivoustoimittajan nimi ja yht.tiedot on toimitettava järjestäjälle etukäteen, jotta järjestäjä voi toimittaa laskutusosoitteen siivoustoimittajalle. Lahjakortin summan ylimenevistä kustannuksista käyttäjä vastaa itse.

Palkintoehdot

Palkinto arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 5.12.2018. Palkinnon voittajalle ilmoitetaan voitosta sähköpostitse tai puhelimitse osallistujan antamilla yhteystiedoilla. Mikäli voittaja ei vahvista vastaanottaneensa sähköpostia, jossa on ilmoitettu voittamisesta, eikä häntä tavoiteta muutoin hänen antamiaan yhteystietoja käyttäen 16.12.2018 mennessä, lunastamaton voitto mitätöityy ja suoritetaan uusi arvonta.

Käyttämätöntä palkintoa tai sen osaa ei korvata eikä palkintoa voi muuttaa rahaksi. Järjestäjä ei vastaa mistään mahdollisesta vahingosta, joka aiheutuu toimenpiteeseen osallistumisesta, palkinnon vastaanottamisesta tai sen käyttämisestä.

Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron ja Järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta missä tahansa mediassa.

Henkilötietojen käsittely

Järjestäjä voi lähettää sähköpostitse osallistujalle toimenpiteeseen liittyvää informaatiota toimenpiteessä kuvatulla tavalla. Toimenpiteeseen kuuluvan sähköpostin lähettämisen kohdentamiskriteerinä voi olla osallistujan antama tieto, valinta tai tekemä toiminto, esimerkiksi linkin avaaminen tai avaamatta jättäminen.

Järjestäjä käsittelee osallistujien tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoa henkilötietolaista: http://tietosuoja.fi/fi/index/lait/Henkilotietolaki.html

Henkilötietojen käsittelystä voit lukea lisää tietosuojaselosteestamme: https://www.lambi.com/fi-fi/soft-club/terms-and-conditions

Muut ehdot

Internetsivujen ja sähköpostien käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä tietoja, jotta kilpailumallia pystytään edelleen kehittämään. Toimenpide toimii yleisimmissä internetselaimissa ja sähköpostiohjelmissa. Järjestäjä vastaa toimenpiteen sisällöstä. Järjestäjä ei vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista, kuten ongelmasta internetyhteydessä tai yhteisöpalveluissa (esim. Facebook) tapahtuneista teknisistä muutoksista tai käyttökatkoksista. Järjestäjä ei myöskään vastaa osallistujan palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai osallistujan tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä näiden takia aiheutuneista välillisistä vahingoista.

Osallistuminen edellyttää näiden sääntöjen hyväksymistä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin. Toimenpiteeseen ja sen sääntöihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien lain valintaa koskevat säännöt. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Järjestäjä.

Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä toimenpiteestä henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä tai joiden on syytä epäillä käyttäneen osallistumisessa epärehellisiä keinoja.

Mitä arvonnassa voi voittaa?

Arvomme kaikkien osallistujien kesken 10 kappaletta 200 euron arvoisia kotisiivous-lahjakortteja. Arvomme ikionnelliset voittajat 5.12.2018, ja ilmoitamme heille ilouutiset henkilökohtaisesti. 

Lahjakorttien voittajat voivat käyttää lahjakortin kotisiivouspalveluihin haluamallaan tavalla itse valitsemansa toimitsijan kanssa. Jos valittu siivous ylittää arvoltaan 200 €, vastaa lahjakortin käyttäjä ylimenevistä kustannuksista itse. 

Miten osallistun arvontaan?

Syötä kampanjapakkauksesta löytyvä koodi Lambi Soft Clubiin 30.11.2018 mennessä. Koodin syötön jälkeen olet automaattisesti mukana arvonnassa! Voit osallistua arvontaan niin monella koodilla kuin haluat. 

Mistä pakkauksista löydän kampanjakoodeja?

Kampanjakoodin löydät siivousvälineillä kampanjakuvitetusta Lambin 24 rullan WC-paperipakkauksesta. 

Saanko kampanjakoodeista tavallisia Lambi Soft Clubin pisteitä?

Kyllä, saat kampanjapakkauksien koodeista 40 pistettä.

Voinko osallistua monta kertaa?

Kyllä. Voit syöttää kampanjakoodeja niin monta kuin haluat. 

Mistä tiedän voitinko?

Palkinnot arvotaan toimenpiteen päätyttyä viimeistään 5.12.2018, ja kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostilla tai puhelimitse. 

Kauan lahjakortti on voimassa?

Palkinto tulee käyttää viimeistään 15.3.2019

Jos voitan, joudunko maksamaan palkinnosta veroja?

Et joudu. Järjestäjä maksaa palkinnoista lakisääteisen arpajaisveron.

Käytämme evästeitä tehdäksemme käyttökokemuksestasi entistä paremman ja henkilökohtaisemman. Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. Sulje X